2011. augusztus 28., vasárnap

GENTLEMAN MAGAZIN 2011 SUMMER - DÍSZDOBOZ - Jelenlegi ára: 2 900 Ft

EREDETI ÉS BONTATLAN CSOMAGOLÁSSAL, DÍSZDOBOZBAN, FÉMTOKBAN, YACHT KÓDEX MELLÉKLETTEL.
 
"A Gentleman Magazine azzal a céllal jött létre, hogy bemutassa, felélessze és táplálja a gentleman szellemiséget és értékeket az olvasói körében, és szélesebb körben is. A lap küldetést teljesít, melynek lényege, hogy láthatatlan szálként összekösse, összetartsa és egy
közösséggé formálja a magyar gentlemaneket. Úgy is mondhatnám, hogy a new gentlemaneket, mert a mai Magyarország úriemberei elé egészen más követelményeket állít a társadalom, a kor, az élet. E nemes feladatot csakis egy különleges, minden eddigitől eltérő, egyedi magazin valósíthatja  meg. A Gentleman Magazine tervezésekor a lap céljaihoz megfogalmazott hármas jelszót tartottuk szem előtt: minőség, esztétikum, eredetiség.
Minőségi írások, a esztétikus fotók, a kreatív oldalak jellemzik a Gentleman Magazine-t. A lapot olvasó úriemberek számtalan információval bővíthetik a maguk gentleman tárházát. A magazin minőségi, esztétikus és eredeti élményt biztosít olvasóinak. Sőt, ennél sokkal többet.
A Gentleman Magazine terjesztése is egyedi. Nem az újságosnál kell majd megvásárolni, a magyar gentlemanek személyes kiszállítás útján kapják készhez. És, ha már a kezében van a Gentleman Magazine, akkor biztos lehet abban, hogy Ön a gentlemanek közé tartozik. "


Jelenlegi ára: 2 900 Ft

Az aukció vége: 2011-09-01 15:24
. GENTLEMAN MAGAZIN 2011 SUMMER - DÍSZDOBOZ - Jelenlegi ára: 2 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése